Healing

Healing of heelworden geeft ons de mogelijkheid om te groeien tot een volwaardig mens die in contact is met liefde, vreugde en vrijheid. Doormiddel van gesprek, het werken met dromen en energetische healing begeleid ik je daar graag bij.

Van cliënten hoor ik vaak terug dat ze het prettig vinden dat ik mijn reguliere professie (GZ psycholoog) combineer met healing en spiritualiteit. Deze combinatie maakt het mogelijk om therapeutisch te werken met oude patronen en de gevolgen van wat je in je leven hebt meegemaakt en tegelijkertijd te openen naar je kwaliteiten en essentie van zijn.

“Spirituele healing is het werken - binnen de wetten van de natuur - met de liefdeskracht die gekanaliseerd wordt door de ontvankelijke mens.” Bob Moore

Healing op afstand

Elke donderdagavond van 20.30 uur tot 21.00 uur maken we in meditatie contact met de mensen die behoefte hebben aan healing. Neem telefonisch of per mail contact met ons op als je op de ‘healinglijst’ wilt.

Dit is in eerste instantie voor twee maanden, daarna kan je in overleg verlenging. Om de healing te kunnen ontvangen is het belangrijk dat je op donderdag-avond vanaf 20.30 uur zelf mediteert en je afstemt of rustig gaat liggen en ontvankelijk bent. De healing wordt verzorgd door Eldiet de Groot en Karin Kooijman.

Kosten

"Ik weet niet of het je ooit is opgevallen dat het absoluut stil is, wanneer je je volle aandacht aan iets geeft. Deze aandacht heeft geen grenzen, geen middelpunt of een 'ik' dat zich ergens van bewust of aandachtig is. Die aandacht, die stilte, is een toestand van meditatie."
J. Krishnamurti

Aanmelden