De Weg van het Hart I en II

Op het moment dat we terugkeren naar onze innerlijke wereld, via meditatie, contact met de natuur, muziek, contact met een dierbare, ervaren we dat we weg waren van huis. 

We zijn gewoon onze zekerheden en vervulling elders te zoeken. Het inkeren naar het lichaam, de essentie van zijn geeft opnieuw vertrouwen, zicht op waarheid en brengt de vreugde en liefde in je leven terug. Deze weg naar binnen is de beweging die we maken in het werken in de groep.

“Naar welke kust wil je oversteken, mijn hart? Er is geen reiziger voor je uit, er is geen weg. Wees dapper hart, keer in tot je eigen lichaam, Want daar vindt je voet vaste grond.”
Kabir

Meer informatie

Je hebt allemaal je unieke weg, niemand gaat je voor. Als je om je heen kijkt zie je dat ook anderen deze weg naar binnen gaan. Dit verbindt, verwarmt en roept compassie op voor jezelf en voor de ander.  

Dit is een doorgaande ontwikkelingsgroep die vier weekenden per jaar bij elkaar komt in Hilversum. Binnen de groep wordt individueel gewerkt waarbij we gebruik maken van de kracht en support die uitgaat van het werken in een groep. Er is plaats voor 12 deelnemers.

We geven aandacht en beweging aan verschillende lagen van het menszijn: emoties, gedachten, gedrag, kwaliteiten en zingeving. We maken hierbij gebruik van ontspanning, healing, meditatie, energieoefeningen, inquiry, dromen, systemisch werk en dialoog. 

Aanmelden